Provision kamerák rögzítők

2014.01.17 19:20

Provision Isr CCTV rendszer

A provision isr család a professzionális kategória alsó mérföldköve. Természetesen ezt is Kínában gyártják (mint mindent) de az izraeliek adják a nevüket (isr) 
hozzá , ami ha belegondolunk azért jelent valamit. Ahogy egyébként a berendzések (rögzítők , kamerák stb) stabil müködésén és a képminőségen is látszik
szerintem ez a márka ami nagyon jó érték-ár aránnyal rendelkezik. Csak javasolni tudom mindenkinek aki szeretne kamerás megfigyelést.
Természetesen az interneten keresztül elérhető mobiltelefonról illetve bármilyen media eszközről (laptop , tablet , pc , stb)
Ami érdekessége illetve a profizmust tukrözi hogy a visszajátszást is támogatja a mobil alkalmazás. Tehát visszanézhető a telefonon a rögzítő ezt nagyon kevés rögzítő illetve alkalmazás tudja. Álltalában csak élőképet lehet vele nézegetni. Az itt látható szett 4 db kamerát (kültéri infra ) és 1 db rögzítőt (4 csatorna) tartalmaz. Amit NEM tartalmaz a rögzítőbe szükséges merevlemezt (hdd) , a 12v-os kameratápot (12 V 5 A) , a csavartérpár átalakítókat , és a vezetéket (cat 5E) .
Ha érdekli a termék vagy bármilyen kérdése lenne telefonáljon.